Karma Wilson: Kalle-karhun uusi ystävä

Osta kirja itsellesi

Syksyllä tutustuin ensi kertaa Kalle-karhuun. Silloin Kalle oli kipeä ja tarina kertoi, kuinka ystävät ensin auttoivat sairastavaa karhua ja sitten toisinpäin.

Tällä kertaa Kalle-karhu ystävineen kummastelee piileksivää olentoa. Ystävykset ihmettelevät, miksi joku ei halua olla heidän kanssaan. ”Onko meissä jotain vikaa?” he miettivät. Lopulta hassu juttu kuitenkin selviää ja kaikki saavat uuden ystävän.

Kuten edellinenkin Kalle-karhu -kirja myös tämä nojaa vahvasti suurilinjaiseen, lempeään kuvitukseen. Tarinassa on yksinkertainen juoni, joten tältäkin osin se on vahvasti pedattu pikkuisille kuuntelijoille, sellaisille muutaman vuoden ikäisille.
Voin suositella; uusia ystäviä tulee aina vastaan, kuten myös erikoisia tilanteita, mitä näihin uusiin tuttavuuksiin tulee. Ystävystymisestä on hyvä lukea, sillä aina se ei ole ihan niin helppoa. Olemmehan erilaisia kaikki tyynni.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.