Karma Wilson: Kalle-karhun uusi ystävä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Syksyllä tutustuin ensi kertaa Kalle-karhuun. Silloin Kalle oli kipeä ja tarina kertoi, kuinka ystävät ensin auttoivat sairastavaa karhua ja sitten toisinpäin.

Tällä kertaa Kalle-karhu ystävineen kummastelee piileksivää olentoa. Ystävykset ihmettelevät, miksi joku ei halua olla heidän kanssaan. ”Onko meissä jotain vikaa?” he miettivät. Lopulta hassu juttu kuitenkin selviää ja kaikki saavat uuden ystävän.

Kuten edellinenkin Kalle-karhu -kirja myös tämä nojaa vahvasti suurilinjaiseen, lempeään kuvitukseen. Tarinassa on yksinkertainen juoni, joten tältäkin osin se on vahvasti pedattu pikkuisille kuuntelijoille, sellaisille muutaman vuoden ikäisille.

Voin suositella; uusia ystäviä tulee aina vastaan, kuten myös erikoisia tilanteita, mitä näihin uusiin tuttavuuksiin tulee. Ystävystymisestä on hyvä lukea, sillä aina se ei ole ihan niin helppoa. Olemmehan erilaisia kaikki tyynni.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...