Mario Cortes, Catherine Hapka ja Valeria Turati: Mahtavat mehiläiset

Mahtavat mehiläiset

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nalle Puh : Mahtavat mehiläiset on ensikirjaksi tarkoitettu kuvakirja. Se on osa Disneyn kuvakirjoja koostuvaa sarjaa ja samalta tekijätiimiltä on luvassa myös majava-aiheinen Nalle Puh -kirja syksyllä.

Kaikki tietävät, että mehiläiset tekevät Nalle Puhinkin himoitsevaa hunajaa. Mutta se ei ole ainoa asia, mitä mehiläiset tekevät. Mahtavat mehiläiset esittelee erityisesti mehiläisten suorittamaa pölytystä.

Pikku kuvakirja on ensikirjojenkin mittapuulla kevyttä lukemista. Kirja vilahtaa ohi varsin nopeasti, joten sitä voi suositella erityisesti lapsille, joiden keskittymiskyky on lyhyt.

Nalle Puhin kuvitus on modernia Disneytä. Se on somaa ja Nalle Puh ystävineen on lämminhenkisesti kuvitettu.

Nalle Puh : Mahtavat mehiläiset on kiva ensikuvakirja. Se on helppo ensikosketus lukemiseen ja iskee varmasti Nalle Puhista tykkääville.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...