Anna-Mari Raaska: Belizessä kaikki on paremmin

Osta kirja itsellesi

Koska toimittaja Anna-Mari Raaska ei halua muuttaa miehensä kotimaahan Saksaan, eikä mies halua Suomeen pysyvästi, vaihtoehdoksi etsitään kolmatta maata, joka olisi kohtuuhintainen, trooppinen ja englanninkielinen. Näihin kriteereihin osuu Väli-Amerikassa sijaitseva Belize.

Kirja Belizessä kaikki on paremmin kertoo perheen muutosta maahan ja asumisesta siellä. Perhe on valinnut ekologisen ja säästäväisen elämäntavan, joten olosuhteet ovat melko alkeelliset, eikä elämä ole aina ruusuilla tanssimista. Jonkinlaista sopeutumista kuitenkin tapahtuu, vaikka erilaisten kulttuurien kohtaaminen ei olekaan aina helppoa. Yhteensä kirjassa on kuvattu ajallisesti noin vuoden verran perheen elämää.

Tekstit ovat irrallisia, kolumnin tyyppisiä. Anna-Mari Raaska kirjoitti aikoinaan Belizestä Helsingin Sanomien sunnuntaisivuille ja nämä ovat ilmeisesti ne samat tekstit, vaikka sitä ei kirjassa mainitakaan. Kirjoitustyyli on hauska ja kuvailee elävästi tapahtumia. Oli viihdyttävää lukea paikasta, jonne en välttämättä pääse itse koskaan matkustamaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...