Josh Malerman: Bird Box

Bird Box

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Malorie on juuri saanut tietää olevansa raskaana, kun omituiset tapahtumat lisääntyvät ympäri maailman ja pian lähitienoillakin. Ulkona on jotain mitä ei voi nähdä sekoamatta ja kuolematta; se ken näkee, ei jää kertomaan, mikä maailman on valloittanut.

On opittava elämään ilman näköä ja varomaan sitä mitä ei voi nähdä.

Josh Malerman kääntää muinaisen pimeän pelon toisinpäin ja saa pelkäämään kaikkea muuta. Malerman kuvaa oivallisesti miten eri ihmiset kohtaavat maailmanlopun ja kuinka pitkälle solidaarisuus riittää.

Tarina on suoraviivainen, mutta pelkkä uteliaisuus saa ahmimaan kirjan kerralla. Bird Box on sekä selkäpiitä karmiva että intensiivinen.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...