Helen Fielding: Bridget Jones : Mad About the Boy

Osta kirja itsellesi

Tämä on varmasti yksi odotetuimmista jatko-osista. Bridget Jones ei ole enään kolmekymppinen sinkku, vaan viisikymppinen leski ja kahden lapsen äiti. Juorut Mark Darcyn poismenosta ovat siis tosia, mikä tulee selville jo ensimmäisellä sivulla.

Bridget keinottelee työn, leskeyden, lasten ja nuoren poikaystävän kanssa. Röyhkeästi tuli mieleen, ottiko kirjailija helpomman tien kun päädyttiin vanhemman naisen sinkkuneurooseihin, avioliiton kommelluksien sijaan. Mad about a boy alkaa vuoden 2013 alusta, mutta pian hypähdetään vuosi taaksepäin, jotta päästään kärryille siitä missä oikein mennään. Kirja pääsee alkuun kunnolla vasta vuoden takaisissa muisteluissa ja vanha kunnon Bridget nostaa päätään.

Bridgetin mieli on pysynyt nuorena ja sähellys on sympaattista mutta Bridgetissä on kuitenkin jokin hieman hukassa. Bridget jaksaa vielä hymyilyttää, mutta tuntuu kuin kirjailijalla olisi ollut liikaa vaatimuksia ulkopuolisilta tahoilta, mikä on vaikuttanut sisältöön. Mad about a boy on kuitenkin kevyen viihdyttävää luettavaa mikä piristi mukavasti.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...