Richard Morgan: Broken Angels

Broken Angels

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Takeshi Kovacs on palannut. Richard Morganin kovaluontoinen palkkasoturi Kovacs on tällä kertaa sotkeutunut Sanction IV -planeettaa tuhoavaan sisällissotaan. Sodan keskeltä löytyy mittaamattoman arvokas aarre, jonka omistajalle on luvassa valtaa ja vaurautta. Kovacs lähtee aarteen perään ja petosten, väkivallan ja hardcorearkeologian täyteinen retki voi alkaa.

Broken Angels ei aivan yllä Muuntohiilen tasolle, mutta sittenkin tarina on ehdottomasti lukemisen arvoinen. Morganin vauhdikas tyyli pitää ja Kovacs on henkilönä edelleen vähintään kohtalaisen mielenkiintoinen tapaus.

Morganin tulevaisuus on uskottava ja kiinnostavien teknisten keksintöjen täyttämä. Lisäksi mystiset marsilaiset ovat tässä kirjassa olennaisemmassa roolissa – jos se mutka Morganin maailmaa kiinnostaa, Broken Angels on Muuntohiiltäkin vetävämpi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 304 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...