Daniel Clowes: Caricature

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Caricature on kokoelma melko tavallisista tyypeistä kertovia sarjakuvanovelleja. Tarinoissa ei tapahdu juuri mitään merkittävää eivätkä päähenkilötkään ole periaatteessa niin kovin outoja… paitsi että tietysti kuka tahansa on outo, kun häntä katsoo tarpeeksi läheltä.

Novelleissa voi tavata miehen, jolla on pakkomielle vuoteen 1966 ja sukeltaa useampiinkin lapsuusmuistoihin, jotka ovat merkityksellisiä vain niille, joille ne ovat sattuneet. Clowes piirtää niksahtaneen puolirealistisesti, ja tekstiä on ruuduissa niin paljon, että melkein voi sanoa lukevansakin novellikirjaa.

En keksi syytä, miksi tämä albumi pitäisi ehdottomasti lukea, mutta ainakin se on mielenkiintoinen. Ehkä sitten tirkistelymielessä, vaikka tirkistellä voi vain mielikuvitushahmojen kipeyksiä.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 274 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...