Robin Hobb: Dragon Haven

Kansi: Dragon Haven

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä on enemmänkin katsaus kuin varsinainen vinkki, sillä Dragon Haven on suoraa ja äärimmäisen epäitsenäistä jatkoa viime vuonna ilmestyneelle Dragon Keeperille. Jos luit tämän edellisen osan, lue ehdottomasti myös tämä jatko-osa, sillä se päättelee juonenlangat tyydyttävästi. Samoin suosittelen tätä kirjaparia, jos aiempia Hobbin kirjoja lukiessasi olet ohimennenkään tuntenut kiinnostusta ikiaikaisten kadonneeseen kulttuuriin.

Lohikäärmeet ja heidän kaitsijansa jatkavat matkaansa ylös joen vartta. Kaikki osapuolet kasvavat vastuksista huolimatta vahvemmiksi ja oppivat paljon. Lohikäärmeet muistavat ja pystyvät kertomaan yhä enemmän omasta taustastaan ja ikiaikaisista. Huomattavia ja mielenkiintoisia paljastuksia on luvassa, mutta niin paljon on viimeisen sivun käännyttyä vielä selittämättä, tapahtumatta ja tutkimatta, että jatkoa on oltava luvassa. Onhan?

Kirjan viehätys on tuttua takaumissa, tunteissa ja moraalisissa ongelmissa antaumuksella piehtaroivaa Hobbia. Näiden koukkujen kuvaus löytyy edellä mainitusta Dragon Keeperin vinkistä.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 307 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...