Robin Hobb: Näkijän taru -trilogia, Lordi Kultainen -trilogia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Näkijän taru ja Lordi Kultainen yhdessä muodostavat kuuden kirjan mielenkiintoisen, jatkuvajuonisen fantasialukupaketin. Kirjojen päähenkilö on Fitz, Kuuden herttuakunnan kruununperillisen lehtolapsi. Kovassa maailmassa minkäänlaisia sukulaisia ei tietenkään heitetä haaskuuseen, vaan Fitz saa astua sukunsa palvelukseen. Tämä kova palvelus on kantava teema läpi kaikkien kuuden kirjan.

Robin Hobb kirjoittaa sujuvasti ja sopivan laajasti kuvaillen. Hänen henkilöhahmonsa ovat eläviä ja monipuolisia. Erityinen nautinto on seurata tuhansien sivujen ajan yhtenäistä tarinaa ja hahmojen kehittymistä. Vaikeitakin teemoja käsitellään ennakkoluulottomasti, eikä fantasiamaailma tule aivan loppuunammennetuksi.

Suosittelen lämpimästi varsinkin meille kaikille, jotka pidämme pitkistä, intensiivisistä tarinoista.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 247 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...