Morgan Llywelyn: Druids

Druids

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

On aika hieman ennen ajanlaskun alkua. Rooman valtakunta elää laajentumiskauttaan, ja seuraavana jyrän alle ovat jäämässä Gallian heimot. Historiankirjoitus on kyllästetty roomalaisten näkökulmalla tuon ajan tapahtumista, mutta entä valloituksen jalkoihin jäävät ihmiset?

Kirja elävöittää historiallisiin lähteisiin nojaten mutta kuitenkin kaunokirjallisesti kelttien elämää roomalaisten valloittajien paineessa. Galliaa ei ole vielä menetetty, mutta Caesarin legioonat kolkuttelevat portteja. Miten väistämätöntä vastaan voidaan taistella?

Erityisen mielenkiintoisen kirjasta tekee sen vaihtoehtoinen näkökulma roomalaisvalloituksiin ja todentuntuinen kelttien elämän ja druidien magian elävöittäminen.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...