Jarrod Shusterman ja Neal Shusterman: Dry

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Vesi on maailman tärkein elementti ja nyt on tullut se päivä, kun se loppuu. Eräänä aamuna hanasta vain ei tule enää vettä. Kyse ei ole säännöstelystä vaan jostain aivan muusta. Pian kaikki huomaavat veden tärkeyden ja kuinka nopeasti sitä kaipaa. Ihmiset muuttuvat epätoivoisiksi ja agressiivisiksi vesi-zombieiksi ja inhimillisyys on vaakalaudalla. Erikoinen joukko nuoria liittoutuu sattumalta, yrittäen löytää suojapaikkaa ja vettä. Alyssan ja Garretin vanhemmat jäävät vedenhakureissulle, naapurin outo Kelton on hyvin valmistautunut maailmanloppuun, yläluokan Henry on neuvottelun mestari ja Jacqui on kekseliäs mutta arvaamaton.

Dry on tavallaan dystooppinen, mutta myös yksi todennäköisimmistä katastrofeista. Kirja sijoittuu siihen hetkeen, kun vesi loppuu ja miten ihmiset siihen reagoivat. Tyhmät teot ja epämiellyttävät hahmot kuuluvat jokapäiväiseen elämään, joten toki myös maailmanloppuun. Ilman vettä elämä maailmassa todella on lopussa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...