Jarrod Shusterman ja Neal Shusterman: Dry

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Vesi on maailman tärkein elementti ja nyt on tullut se päivä, kun se loppuu. Eräänä aamuna hanasta vain ei tule enää vettä. Kyse ei ole säännöstelystä vaan jostain aivan muusta. Pian kaikki huomaavat veden tärkeyden ja kuinka nopeasti sitä kaipaa. Ihmiset muuttuvat epätoivoisiksi ja agressiivisiksi vesi-zombieiksi ja inhimillisyys on vaakalaudalla. Erikoinen joukko nuoria liittoutuu sattumalta, yrittäen löytää suojapaikkaa ja vettä. Alyssan ja Garretin vanhemmat jäävät vedenhakureissulle, naapurin outo Kelton on hyvin valmistautunut maailmanloppuun, yläluokan Henry on neuvottelun mestari ja Jacqui on kekseliäs mutta arvaamaton.

Dry on tavallaan dystooppinen, mutta myös yksi todennäköisimmistä katastrofeista. Kirja sijoittuu siihen hetkeen, kun vesi loppuu ja miten ihmiset siihen reagoivat. Tyhmät teot ja epämiellyttävät hahmot kuuluvat jokapäiväiseen elämään, joten toki myös maailmanloppuun. Ilman vettä elämä maailmassa todella on lopussa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...