Otto Rönkä: E-urheilun käsikirja

E-urheilun käsikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

E-urheilu on yleistynyt kovaa vauhtia ja noussut Suomessakin televisiolajiksi asti. Se on siis asia, josta aikaansa seuraavan ihmisen olisi hyvä olla selvillä. E-urheilun käsikirja on pieni kirja, jolla voi saattaa itsensä ajan tasalle.

Kirja kertoo, mistä e-urheilussa on kyse, miten e-urheilijaksi tullaan, mitä pelejä tällä hetkellä pelataan, miten e-urheilu on järjestäytynyt ja niin edelleen. Se soveltuu siis hyvin sekä nuorille, joita e-urheilu kiinnostaa urana kuin vanhemmille, jotka haluavat tietää, mistä on kyse.

Kirja on sen verran pieni, että aiheiden käsittely on väistämättä vähän pinnallista, mutta johdatuksena aiheeseen se on riittävän kattava. Kirjassa kokemuksiaan jakaa myös joukko suomalaisia e-urheilijoita.

Hieman ihmettelen kirjan graafista ilmettä: miksi kirjaan on valittu vahvasti retro tyyli? Space Invadersit ja Pongit eivät liity e-urheiluun ja hyvin ajassa kiinni olevalle kirjalle näin retro tyyli tuntuu vähän omituiselta. Kieliasuun olisi suonut kiinnitettävän myös hieman enemmän huomiota.

Puutteistaan huolimatta kirja ajaa varmasti asiansa: asiat selitetään sen verran yksinkertaisesti, että nollatiedoista lähtevä saa riittävän käsityksen e-urheilusta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...