Cory Doctorow: Eastern Standard Tribe

Osta kirja itsellesi

Doctorow’n kuvittelema tulevaisuus ei ole kaukana nykyajasta. Välitön langaton viestintä yhdistää ihmisiä uudella tavalla: lojaliteettia ei tunneta kansallisuuteen, vaan heimoidentiteettiin. Heimoidentiteetti taas voi rakentua vaikkapa kotiaikavyöhykkeen mukaan.

Kirjan päähenkilö Art on nerokas käyttöliittymäsuunnittelija, joka työskentelee GMT+0-vyöhykkeellä – mutta todellisuudessa Art onkin sabotööri, joka tekee myyräntyötä Eastern Standard -aikavyöhykkeen puolesta. Vauhdikas petoksentäyteinen tarina vie Artin lopulta bostonilaisen hullujenhuoneen katolle, jossa voi rauhassa väitellä, työntääkö lyijykynän aivoihinsa vai ei…

Kirjan kotisivuilta saa kirjan useissa eri sähköisissä formaateissa ilmaiseksi.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...