Cory Doctorow: Eastern Standard Tribe

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Doctorow‘n kuvittelema tulevaisuus ei ole kaukana nykyajasta. Välitön langaton viestintä yhdistää ihmisiä uudella tavalla: lojaliteettia ei tunneta kansallisuuteen, vaan heimoidentiteettiin. Heimoidentiteetti taas voi rakentua vaikkapa kotiaikavyöhykkeen mukaan.

Kirjan päähenkilö Art on nerokas käyttöliittymäsuunnittelija, joka työskentelee GMT+0-vyöhykkeellä – mutta todellisuudessa Art onkin sabotööri, joka tekee myyräntyötä Eastern Standard -aikavyöhykkeen puolesta. Vauhdikas petoksentäyteinen tarina vie Artin lopulta bostonilaisen hullujenhuoneen katolle, jossa voi rauhassa väitellä, työntääkö lyijykynän aivoihinsa vai ei…

Kirjan kotisivuilta saa kirjan useissa eri sähköisissä formaateissa ilmaiseksi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...