Cathy Kelly: Elämän taika

Osta kirja itsellesi

Mehevän paksu lukuromaani kevään iloksi. Menestyneellä TV-toimittaja Ingridillä menee vielä lujaa, vaikka paras ikä ruudussa on kohta ehkä ohi. Hän on onnellisesti naimisissa ja kahden ihanan nuoren äiti. Mutta suuren elämänmuutoksen aikoihin hän saa selville salaisuuden, joka järkyttää koko hänen maailmansa perustuksia.

Parikymppinen Natalie on rakastumassa päätä pahkaa. Hänen aikoja sitten kuolleen äitinsä salaperäinen menneisyys ei kuitenkaan jätä häntä rauhaan. Uskaltaako Natalie lopultakin etsiä vastauksia kysymyksiinsä, mielikuvia palaa hiljalleen?

Charlie rakastaa perhettään ja työtään Kennyn tavaratalossa, mutta hänen omalaatuisesta äidistään tulee koko ajan vaativampi. Nyt olisi jo aika alkaa taistella jo omankin onnensa puolesta.

Maanläheinen taiteilijasielu, hieman outona pidetty Star Bluestone on nainen, jolla on kyky auttaa heitä kaikkia. Hän tietää kokemuksesta, että tärkeitä asioita tulee vaalia, sillä mahdollisuuden todelliseen onneen saa vain kerran elämässä.

Kirja kertoo läheisistä ihmissuhteista ja niiden loppumisesta – tavalla tai toisella, uusista aluista, itsensä löytämisestä sekä vanhojenkin asioiden vaikutuksesta nykypäivään lämpimästi ja herkästi. Mukana on toki myös ripaus taikaa, oikeaa magiaa sekä loppuun koottuna Natalien äidin mielenkiintoiset ohjeet elämää varten. Miellyttävä, herkkä ja koskettava lukuromaani tästä lajityypistä pitäville – tässä ei ole mitään kieroa eikä vastenmielistä, korkeintaan sielua hieman koskettavaa…

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Minä tein varauksen tänään tästä Cathy Kellyn uusimmasta kirjasta. sekä myös Cathy Kellyn edellisestä kirjasta Rakkauden kielioppi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...