Cathy Kelly: Elämän taika

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Elämän taika on mehevän paksu lukuromaani kevään iloksi. Menestyneellä TV-toimittaja Ingridillä menee vielä lujaa, vaikka paras ikä ruudussa on kohta ehkä ohi. Hän on onnellisesti naimisissa ja kahden ihanan nuoren äiti. Mutta suuren elämän­muutoksen aikoihin hän saa selville salaisuuden, joka järkyttää koko hänen maailmansa perustuksia.

Parikymppinen Natalie on rakastumassa päätä pahkaa. Hänen aikoja sitten kuolleen äitinsä salaperäinen menneisyys ei kuitenkaan jätä häntä rauhaan. Uskaltaako Natalie lopultakin etsiä vastauksia kysymyksiinsä, mielikuvia palaa hiljalleen?

Charlie rakastaa perhettään ja työtään Kennyn tavaratalossa, mutta hänen omalaatuisesta äidistään tulee koko ajan vaativampi. Nyt olisi jo aika alkaa taistella jo omankin onnensa puolesta.

Maanläheinen taiteilijasielu, hieman outona pidetty Star Bluestone on nainen, jolla on kyky auttaa heitä kaikkia. Hän tietää kokemuksesta, että tärkeitä asioita tulee vaalia, sillä mahdollisuuden todelliseen onneen saa vain kerran elämässä.

Kirja kertoo läheisistä ihmissuhteista ja niiden loppumisesta – tavalla tai toisella, uusista aluista, itsensä löytämisestä sekä vanhojenkin asioiden vaikutuksesta nykypäivään lämpimästi ja herkästi. Mukana on toki myös ripaus taikaa, oikeaa magiaa sekä loppuun koottuna Natalien äidin mielen­kiintoiset ohjeet elämää varten. Miellyttävä, herkkä ja koskettava lukuromaani tästä lajityypistä pitäville – tässä ei ole mitään kieroa eikä vastenmielistä, korkeintaan sielua hieman koskettavaa…

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 307 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...