Niina Mero: Englantilainen romanssi

Englantilainen romanssi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nora on tamperelainen nainen, joka rakastaa Englantia ja viktoriaanisen ajan romantikkoja. Englantiin matkustaminen ei kuitenkaan houkuttele, koska Nora uskoo, ettei todellisuus voi koskaan kuitenkaan vastata odotuksia ja mielikuvia – parempi siis pysyä kotona Tampereella ja vain haaveilla Englannista.

Pakko on kuitenkin hyvä motivoija. Kun Noran sisko Heli menee naimisiin Englannissa englantilaisen aatelismiehen kanssa, Norankin on pakko lähteä matkaan. Englannissa odottaa Oxfordin ihana kirjojentäyteinen maailma ja Helin tulevan miehen Markin kotikartano Gallows House.

Häävalmistelujen alla Nora ehtii tutustua Markin perheeseen ja kartanon historiaan – ja onnistuu heti ensitapaamisella tarraamaan kiinni vaiettuihin salaisuuksiin ja saa selville asioita, joita Mark on pimittänyt Heliltäkin, nimittäin kadonneen veljen. Nora on utelias, vähän tökerökin, mutta innostuu mahdollisuudesta leikkiä salapoliisia kartanon mysteerien parissa.

Luvassa on toki myös romantiikkaa. Vaikka Nora ei kovin innoissaan rakkaussuhteiden mahdollisuudesta ole, sen verran paljon on pettymyksiä rakkaudessa takana, tunteilleen ei voi mitään, kun komea englantilainen herrasmies saa polvet notkumaan… olisiko siis oikea aika antaa rakkaudelle mahdollisuus?

Englantilainen romanssi on ihana seikkailu kirjallisuudenystävien Englantiin, mainio pieni salapoliisijännäri ja viihdyttävää romantiikkaa. Esikoisromaaniksi tämä on kerrassaan vaikuttavaa työtä, näin oivallisia viihdekirjoja tulee vastaan harvakseltaan. Englantilainen romanssi on kepeä, höpsö, mutta sopivasti fiksu.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...