Jenny Jägerfeld ja Mats Strandberg: Frankenstein terapiassa : kauhuklassikot psykologilla

Frankenstein terapiassa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kauhukirjallisuuden klassikkohahmot ovat auttamattomasti väärinymmärrettyjä, mutta nyt he ovat päässeet terapiaan ja saamme lukea mitä monstereilla on sanottavana. Frankenstein terapiassa -teoksessa on neljä kansiota, jotka sisältävät terapeutti J:n litteroinnit sessioista sekä hänen omia merkintöjään.

Frankenstein terapiassa sopii niille, jotka tykkäävät kirjallisuuden klassikoista, mutta hermot eivät kestä kauhua. Terapiaa saavat persoonallisuuksien jakama tohtori Jekyll, vampyyri Carmilla, ikuisesti nuori Dorian Gray ja Frankensteinin hirviö. Kirjailija ja psykologi Jenny Jägerfelt ja pohjoismaisen kauhun kingi Mats Strandberg ovat saaneet kirjasta ammattimaisen, mielenkiintoisen ja humoristisen. Frankenstein terapiassa on kekseliäs ja hyvin toteutettu kirja, ja olisin mielelläni lukenut useamman kauhuhahmon mielenliikkeistä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...