Harry Endrulat: Franklin ja iso pieni seikkailu

Franklin ja iso pieni seikkailu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Franklin ja iso pieni seikkailu perustuu animaatiosarjaan Franklin ja ystävät. Sarja kertoo Franklin-kilpikonnasta ja hänen kohtaamistaan pulmista. Iso pieni seikkailu alkaa kun Franklinin nuorempi sisar Harrier ei löydä pehmo eläintään Lilliä. Franklin on onneksi avuksi. Hän ystävineen muuttuu Vihjevainu-superetsiviksi ja päättävät ottaa tapauksen tutkittavakseen. Yhdessä he muodostavat mahtavan tiimin. Seuraakin päättelyretki, jonka aikana Franklin ystävineen pääsevät osoittamaan vahvuutensa pehmolelun etsinnässä.

Kirjassa on muutamia pieniä opetuksia, kuten kadonneen esineen etsiminen sieltä, missä sen on viimeksi nähnyt. Nämä ovat upotettu tarinaan sen verran hyvin, etteivät ne tunnu paasaavilta.

Kirjan juoni ja kuvitus ovat suoraan animaatiosarjasta otettuja eikä teoksen sovittanut Harry Endrulat ole joutunut varmaankaan tekemään paljoa työtä kirjan eteen. Yleensä tällaisen näen suurena miinuksena, mutta tämänkin asian voi katsoa myös positiiviselta kantilta: joissain tilanteissa lapselle tuttu tarina voi tuntua oikein rauhoittavana iltasatuna.

Kaiken kaikkiaan Franklin ja iso pieni seikkailu on hauska kirja lapsille. Sitä voi suositella Franklin ja ystävät -sarjan faneille. Sarjassa on ilmestynyt kolme muutakin teosta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 274 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...