Kinky Friedman: Herra varjele John Waynea

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Entinen countrylaulaja ja nykyinen amatööridekkari Kinky Friedman yllättyy, kun hänen vanha ystävänsä ja apurinsa Rottis ilmestyykin tällä kerralla asiakkaaksi. Rottis adoptoitiin vauvana, ja nyt hän haluaa Kinkyn selvittävän, ketkä hänen oikeat vanhempansa ovat. Kinky haistaa palaneen käryä viimeistään siinä vaiheessa, kun monet asiaan sekaantuneet alkavatkin pian joukolla kuolla ympäriltä, ja myös Kinkyn ja Rottiksen oma henki on muutamaan otteeseen aivan hiuskarvan varassa.

Herra varjele John Waynea on omalaatuisen kirjoittajan lennokkaalla kynällä kirjoittama moderni dekkari, jossa sikari palaa ja viski virtaa. Friedman ei turhia arkaile laukoessaan varsin suorasukaista huumoriaan pisteliäissä vuoropuheluissaan ja nasevissa henkilökuvauksissaan. Kinky Friedman on kuin Donald E. Westlake, joka on unohtanut pillerinsä liian pitkäksi ajaksi.

Hannu

Lempääläinen opettaja Hannu Sinisalo tykkää maantiepyöräilystä, kissoista ja lautapeleistä. Lukutottumuksiltaan Hannu on runsasruokainen klassikoista sarjakuviin ja dekkareista filosofiaan, mutta omimmillaan hän on viileän ironian ja älykkään huumorin parissa. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...