Lars Mæhle ja Lars Rudebjer: Hirmuliskojengi : Parhaat kaverit

Hirmuliskojengi : Parhaat kaverit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Viime päivinä meillä on läpikäyty uudestaan ja uudestaan Rasmus Rexin tunteikasta päivää. Päivä saa oudon alun, kun Rasmuksen paras kaveri Turkka Troodon ei tulekaan tavalliseen tapaansa herättämään. Kun Turkkaa ei näy eikä kuulu, Rasmuksen on nieltävä pelkonsa ja lähdettävä etsimään mahdollisesti vaaraan joutunutta ystäväänsä kauhistuttavasta suometsästä, jossa kaiken muun kammottavan lisäksi on juuri nähty kumma ja pelottava lentolisko.

Kun ystävät lopulta löytävät toisensa, on ilo tietysti aluksi suuri, mutta jo kohta Turkka hämmentää Rasmuksen mieltä toistamiseen. Turkka nimittäin on löytänyt uuden ystävän. Kun kiikkulaudalle sitten mahtuukin vain kaksi, Rasmuksen muutenkin tyhmä päivä muuttuu vieläkin huonommaksi. Hänenhän se piti olla Turkan paras kaveri.

Hirmuliskojengi : Parhaat kaverit on monella tapaa kiva kirja. Siinä on silmäämiellyttävä kuvitus sekä tunnerikas tarina, jossa ilo, suru, pelko, harmitus ja riemastus vaihtelevat ja jossa on mukavasti myös pientä lukijaa naurattavia elementtejä, kuten Mummi Rexin tekohampaat tai Isä Rexin sinne tänne lentelevät pannarispesiaalit.

Kirjan alkuun ja loppuun lisätty ihan oikea hirmuliskotieto on ehdotonta plussaa ja se, millä intensiteetillä kolmevuotias omaksuu niin ikään tätä osiota kirjasta saa toivomaan, että sitä olisi vieläkin enemmän.

Parhaat kaverit on sarjan viides osa, joten aiempiin on ilman muuta päästävä myös tutustumaan.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 267 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...