Gwen Cooper: Homer-kissan uskomaton elämä

Osta kirja itsellesi

Jokainen lemmikin omistaja tietää, että jokaisen karvapallon keksinnöistä ja tekemisestä saisi kokonaisen kirjan. Yleensä vaaditaan
kuitenkin jotain aivan erityistä, jotta tarinat päätyvät kansien väliin.

Homerilta leikataan pahan tulehduksen takia silmät vain parin viikon ikäisenä, eikä kukaan halua vaillinaista kissaa ennen kuin nuori jo ennestään kahden kissan omistava nainen adoptoi pienen hylkiön. Tämä tulee olemaan naisen eli Gwen Cooperin elämän parhaimpia päätöksiä. Homer on sokea mutta silti tai sen vuoksi rakastava, peloton ja kekseliäs. Loppujen lopuksi kaikki rakastuvat Homeriin, tykkäsi kissoista tai ei.

Eläinkirjoissa ei yleensä ole kummemmin juonta, vaan lemmikin elämänkaari liitettynä omistajan elämään. Homerin tarina ei kuitenkaan lohdutukseksi lopu kuolemaan. Kerronta on rehellistä, eikä kaikista asioista yritetä tehdä väkisin hauskaa. Elämä on hankalaa vaikka kuinka olisi ystäviä ja kissoja lohduttamassa. Cooper on tyylillään saanut kirjaan jännitystä, minkä vuoksi sitä ei voi laskea käsistään.

Kirjassa on myös mielenkiintoinen ja näennäisesti ulkopuolisen kokemus WTC-tornien terrori-iskusta. Homerin tarinaa on ihana lukea, se on kuin lohturuokaa sielulle.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...