John Woodward: Hyönteiset : Eläinmaailman pieniä ihmeitä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hyönteiset on lasten tietokirja hyönteisten maailmasta. Runsaasti kuvitettu kirja on täynnä perustietoja hyönteisistä, melko pinnallista mutta kiehtovaa faktapommitusta.

Kirjan jippona on kannesta irtoava suurennuslasi, jolla voi tutkailla kuvituksen pienempiä yksityiskohtia tarkasti. Suurennuslasi on hauska keksintö, joka viehätti kyllä lapsia.

Nykytrendin mukaisesti kirja on täynnä läppiä ja esiin vedettäviä piilosivuja. Tutkittavaa siis riittää. Sisältö on hieman hajanaista, mutta ainakin kirja opettaa perusasioita hyönteisistä ja hyönteisten tärkeimmät alalajit.

Lasten tietokirjaksi Hyönteiset on ihan kelpo paketti, siis, ja vaikkapa mainio lahja luonnontieteistä kiinnostuneelle lapselle.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...