Joëlle Jolivet: Ihmisen sisällä

Ihmisen sisällä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Joëlle Jolivetin Ihmisen sisällä on ennen kaikkea hieno teos, jonka monikerroksiset kuvitukset vievät matkalle ihmisruumiiseen. Läppiä nostelemalla lukijan eteen avautuvat niin sydämen kuin aivojenkin monimutkaisuudet, elimet, lihakset ja luut. Mutta ei kirja ainoastaan ulkonäöllään koreile, myös kirjan tiedollinen anti on varsin kattava. Ja ainakin meillä aihe kiinnostaa; ihmisen sisältä löytyy jos jotakin mielenkiintoista tutkailtavaa.

Kirjan seitsemän aukeamaa ovat jokainen täynnä tietoa. Pikkutarkemmat tutkijat voivat opetella lihasten, luiden ja elinten nimiä, suurpiirteisemmät katsella niiden sijaintia tai ihmetellä, kuinka raskaana olevan naisen vartalo muuttuu sikiön kehittyessä hänen sisällään. Tähän kirjaan on helppo syventyä iästä tai tietotasosta riippumatta.

Ihmisen sisältä löytyy aika paljon kaikenlaista. Tätä kirjaa ja sen kerroksia tutkimalla jokainen voi oppia uutta. Ainakin meillä lapset tuntuvat palaavan sen pariin säännöllisin väliajoin eli myöskään mistään kertakäyttökirjasta ei ole kyse.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...