Jani Kiiskilä: Ikioma Itämeri : Näkin kengissä pintaa syvemmälle

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Vuosi 2014 on virallinen Suomenlahti-vuosi. Ikioma Itämeri -kirjassa Näkki johdattelee tutustumaan Suomenlahteen ja muuhun Itämereen. Kirjassa tutustutaan meriluontoon ja tutkitaan, mitä kaikkea pinnan alta löytyykään. Kasvillisuuden lisäksi sieltä löytyy esimerkiksi hylkyjä ja muuta ihmisen jäljiltä olevaa.

Kirjassa on sekoitettu sekä tarinoita että tietoa. Itseäni kiinnostivat enemmän tieto-osiot kuin näkin kertomat tarinat. Suurimman osan ajasta merta esiteltiin oikeilla valokuvilla, eikä piirrosten avulla. Vaikka kirja onkin periaatteessa lapsille suunnattu, riittää aikuisillekin melko paljon tutkittavaa ja uutta tietoa.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...