Robert Shea ja Robert A. Wilson: Illuminatus! : Osa yksi: Pyramidin silmä

Pyramidin silmä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Illuminatus on kaikkien salaliittoparodioiden ykkönen. Se sotkee Baijerin Valaistuneet, JFK:n murhan, Väiski Vemmelsäären, Lovecraftin Suuret muinaiset ja vähän kaiken muunkin hallusinogeeniseksi sotkuksi, josta ei saa kummempaa selkoa.

Soppaan lisätään vielä holtitonta huumeidenkäyttöä, himppu väkivaltaa ja tarpeettomia seksikohtauksia.

Kaikessa sekavuudessaan Illuminatus on erinomainen kirja. Liken julkaisema suomenkielinen laitos olisi saanut ilmestyä jo hyvän aikaa sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Se on suositeltavaa lukemistoa kaikille salaliittohörhöille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...