Matti Airola: Isin ja tyttöjen lettikirja

Osta kirja itsellesi

Letittäminen on kuulemma muodikasta. Ainakin Matti Airola on osunut Isin ja tyttöjen hiushommat -blogillaan ja Instagram-tilillään sen verran ajan hermoon, että suosiota on kertynyt – ja nyt sitten opaskirja.

Pieni ja näppärä kirja sisältää 30 letitysohjetta, joilla pääsee alkuun hiushommissa. Kirjasta löytyy perusteiksi ranskalaisen ja hollantilaisen letin ohjeet (molemmat ovat lettejä, joissa hiuksia lisätään mukaan edettäessä, erona on vain letityssuunta eli mennäänkö letissä ali vai yli) ja sitten koko joukko kehittyneempiä jatkomalleja, joihin voi jatkaa kun perusteet osaa.

Lettikirja on hyvin tehty: ohjekuvat ovat selkeitä ja ohjeita on helppo noudattaa. Valokuvat ovat hyviä ja näyttävät selvästi, miltä lettien pitäisi näyttää. Jos perheestä löytyy pitkätukkaisia lettien ystäviä ja omat letitystaidot ovat olemattomia, tämän kirjan ohjeilla pääsee varmasti alkuun.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...