Ron Currie Jr.: Juniorin erikoinen elämä

Juniorin erikoinen elämä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Juniorin erikoinen elämä on erikoinen kirja. Juniorille puhuvat äänet jo ennen hänen syntymäänsä. Äänet kertovat hänelle kaikenlaista, muun muassa sen milloin maailmanloppu tulee ja tietenkin miten. Kun tietää lopun tulevan on vaikeaa suhtautua elämään, mutta silti ihmiset elävät ja erilaiset kohtalot kietoutuvat toisiinsa.

Äänien ansiosta tai siitä huolimatta Junior on yksi maailman älykkäimmistä ihmisistä. Voiko Junior pelastaa maailman vai onko parempi tehdä jotain muuta? Juniorin erikoisessa elämässä loikataan vuosia kerrallaan ja näin lähestytään hitaasti mutta varmasti kaiken loppua. Kirjan kysymys onkin: ”Onko millään mitä teen väliä?”

Juniorin erikoisessa elämässä parasta ovat henkilöt, jotka ovat sympaattisia ja heidän kohtalonsa raastavan koskettavia. Kirja menee jopa filosofisen puolelle, mutta on silti mukaansatempaavaa ja sujuvaa luettavaa. Kirjan kysymyksellä on hauska leikitellä. Kaikki kuolevat joka tapauksessa, mutta jos tarkan ajankohdan tietää, hankaloittaisiko se elämää? Eikö elämä ole joka tapauksessa mahdollisuuksien ja riskien ottamisen arvoinen? Tietenkin yhtenä vaihtoehtona on että äänet olisivat jumalan, mutta muuten ei mennä liiallisuuksiin uskonasioiden kanssa.

Juniorin erikoista elämää voi suositella kaikille; kirja on vähän jotain erikoista, mitä saattaa silloin tällöin kaivata.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...