Jarkko Sipilä: Kahdesti tapettu

Kahdesti tapettu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Helsingin Paloheinästä löytyy ruumis. Takamäen ryhmä aloittaa tutkinnan, ja pian selviää, että mies on ilmoitettu vuosia aiemmin kadonneeksi ja julistettu kuolleeksi. Atari-poliisi Suhosen vanha ystävä Salmela palaa Suomeen ja ajautuu heti ongelmiin, joten Suhosen alter egolla Suikkasella on jälleen töitä. Joutsamo tutkii 15-vuotiaan pojan ampumistapausta ja törmää hiljaisuuteen. “Ajat muuttuvat koko ajan vain huonompaan suuntaan”, Takamäki toteaa synkästi, eivätkä Kullan huonot vitsitkään pelasta tilannetta. 

Kahdesti tapettu on juoni- ja asiavetoinen dekkari, jossa poliisit kenties Suhosta lukuun ottamatta ovat ryhmätyötä tekeviä säntillisiä viranomaisia. Asetelma on harvinainen jännityskirjallisuudessa. 

Kahdesti tapettu julkaistiin postuumisti kirjailija Jarkko Sipilän kuoleman jälkeen. Kirjan viimeistelivät Jarkko Sipilän tytär Annika Sipilä, kustannus­toimittaja Nina Gimishanovaja ja kirjailija Harri Nykänen. He ovat tehneet työnsä hienovaraisesti. Tämän kirjan myötä jätämme jäähyväiset Takamäen ryhmälle. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...