Alexander McCall Smith: Kahvia komeille miehille

Kahvia komeille miehille

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Alexander McCall Smithin sarja Mma Ramotswen ja Naisten etsivätoimisto nro 1:n tutkimuksista jatkuu aina vain, mutta ihmeen hyvin kirjailija onnistuu pitämään langat käsissään ja luomaan tarinoistaan mielenkiintoisia.

Nyt on edetty jo sarjan 15. osaan, ja Mma Ramotswe saa tutkittavakseen peräti oudon tapauksen, kun intialaiset sisarukset ovat hyvää hyvyyttään ottaneet luokseen muistinsa menettäneen intialaisnaisen; tämä Rouvaksi kutsuttu henkilö ei muista kuka hän on tai mistä hän on tullut. Mma Ramotswe ja Mma Makutsi haistavat kuitenkin pian palaneen käryä: mahtavatko sisarukset puhua ihan totta? Erikoiseen tapaukseen löytyykin sitten ennen pitkää erikoinen ratkaisu.

Samaan aikaan Mma Makutsi, joka on avioliittonsa kautta päässyt elämässä vähän vihreämmälle oksalle, alkaa haaveilla kahvilan perustamisesta, eikä kyseessä olisikaan mikä tahansa kuppila, vaan hieno ravintola hienoille ihmisille, komeille miehille, ja siellä erinomainen Chef valmistaisi trendikkäitä aterioita asiakkaiden nähden. Tällainen Chef löytyy, samoin tarjoilijat, mutta eihän kaikki kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan.

Kahvia komeille miehille on jälleen kerran lämminhenkistä viihdettä, mukavaa huumoria ja vähän salattua viisauttakin ystävyydestä, rauhasta ja rakkaudesta.

Tuija

Olen Tuija ja kirjat ovat kuuluneet olennaisesti elämääni jo yli 50 vuoden ajan. Työurakin sijoittui kirjastoihin, joten lapsuuden haave kirjojen ympäröimästä elämästä on toteutunut. Rakastan laatukirjallisuutta, tyttökirjoja ja hyviä dekkareita. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 196 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...