Cathy Kelly: Kaikki alkoi Pariisissa

Osta kirja itsellesi

Cathy Kellyn romaani Kaikki alkoi Pariisissa kertoo Kellylle tyypillisesti useamman toisiinsa jollakin kytköksellä liittyvän naisen elämästä. Tässä tarinassa yhdistävänä tekijänä on Michaelin ja Katyn kihlaus ja häävalmistelut, jotka jollakin tavalla vaikuttavat kaikkien päähenkilöiden Leilan, Gracen ja Vonnien elämään.

Leila on kokenut raastavan avioeron ja yrittää päästä taas jaloilleen eron jälkeen. Grace puolestaan huomaa sulhasen äitinä olevansa taas paljon tekemisissä ex-miehensä kanssa ja ajautuu tästä johtuen pohdiskelemaan oman avioliittonsa ja 15 vuotta sitten tapahtuneen eronsa kiemuroita uudelleen. Vonnie sen sijaan on leskeksi jäätyään löytänyt uuden rakkauden, mutta valitettavasti uuden rakkauden mukana seuraavat myös aiemmat painolastit.

Cathy Kellyn kirjat ovat siitä kummallisia, että vaikka olen lukenut niitä aika monta, en jälkikäteen kykenisi kertomaan niiden juonesta juuri mitään. Kirjat eivät siis ole niitä, joihin ajatuksissaan palaa monta kertaa lukemisen jälkeen. Jokin viehätys niissä silti joka tapauksessa on, sillä huomaan kerta toisensa jälkeen tarttuvani niihin kaivatessani eräänlaista lohtukirjaa. Kirjat ovat nimittäin aina paitsi viihdyttäviä myös lämminhenkisiä ja viisaastikin erilaisia elämän kipupisteitä käsitteleviä. Päähenkilöt ovat tavallisia ihmisiä tavallisine murheineen, ja lukija voi luottaa että jokaisen ongelmat saavat ainakin jonkinlaisen ratkaisun ja hetken maailma näyttää taas olevan hieman parempi paikka.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...