Sakari Nikki: Kaksisataa päivää

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Toimittaja Sakari Nikki on loihtinut raikkaan ja reippaan runokirjan rakkaudesta. Ei mitään hunajaista, vaan ihan toimivaa ja sanallisesti rikasta taidetta rakkaudesta miehisestä vinkkelistä.

200 päivää on kuvitteellinen rakkaustarina, jonka voi ymmärtää eri tavoin. Rakkautta on monenlaista ja kohteita on lukuisia. Rakkaus alkaa, rakkaus menee siksakkia ja se loppuu…

Runot ovat kirjoitettu joka toiselle sivulle, viereisen sivun jäädessä tyhjäksi tai on siinä sivunumero. Tulee mieleen, mitä siitä on jäänyt pois ja voisikohan siihen kirjoittaa itse.

Jokainen runo on jotenkin kosketuksissa luontoon ja joissain on oivaltavaa huumoria. Kaiken kaikkiaan tämän runokirjan voi lukea kuka tahansa, rakastipa naista tai vaikkapa kalastusta.

“Pukeudut syksyn väreihin
vähän kypsyvää puolukkaa
kanervaa ja pihlajia.
Koivun irronneet lehdet tanssivat
sitoutumattomina hameenhelmoissa.
Sinä katsastat rungot
koska lehdillä ei ole tulevaisuutta.

Minun sydämeni joutaa
turhautumisen jälkeen kyläsepällä
taottavaksi uudelleen.”

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...