Fiona Kelly: Kaksoisvaara

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaksoisvaara on Mystery Club -sarjan toinen osa. Mysteerikerhoon kuuluva Holly on auto-onnettomuuden silminnäkijänä. Auton kuljettaja ei kuitenkaan ole enää autossaan sisällä ja Holly alkaa epäillä vakuutuspetosta. Hän aloittaa selvittämään tapausta ystäviensä Belindan ja Tracyn kanssa.

Kirjassa on toimintaa ja jännitystä riittävästi, varsinkin kun Holly on välillä todellisessa vaarassa. Tämä on sarjan kirjoista sieltä paremmasta päästä. Juoni on toimiva ja mielenkiintoinen.

Suosittelen kirjaa ja muitakin sarjan osia noin 10-vuotiaille tai sitä vanhemmille. Jos dekkarit kiinnostavat, niin näistä on hyvä aloittaa ja sitten jatkaa aikuisten puolelle.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...