Sergey Gorshkov: Kamtšatkan karhut

Osta kirja itsellesi

Kamtšatkan niemimaa on jotakuinkin niin kaukana Suomesta kuin Venäjällä on mahdollista päästä. Tunnettu venäläinen luontokuvaaja Sergey Gorshkov on viettänyt alueella runsaasti aikaa valokuvaten alueen luontoa.

Gorshkov pitää Kamtšatkaa maailman kauneimpana paikkana ja tämä ihailu välittyy kuvista. Kuvien ensisijaisena kohteena on alueen ylpeys, karhu. Kamtšatkassa on valtavasti karhuja, mutta lisäksi suurimmat punalohen kutualueet ja upeiden kuningasmerikotkien pesintäalueet.

Luontokuvaajalle riittää siis ainesta, mitä kuvata. Gorshkov on paneutunut alueen eläimistöön huolella ja kerännyt kokemusta vuosikausien ajan. Joskus jopa henkeään uhmaten – karhut ovat arvaamattomia kumppaneita. Sen koki muun muassa japanilainen luontokuvaaja Michio Hoshino, joka menehtyi karhun raatelemana Kamtšatkan Kuriilienjärvellä, jossa Gorshkovkin on paljon kuvannut.

Kamtšatkan karhut tarjoaa hienon paketin upeita luontokuvia ja tarinoita kuvien takaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...