Sergey Gorshkov: Kamtšatkan karhut

Kamtšatkan karhut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kamtšatkan niemimaa on jotakuinkin niin kaukana Suomesta kuin Venäjällä on mahdollista päästä. Tunnettu venäläinen luontokuvaaja Sergey Gorshkov on viettänyt alueella runsaasti aikaa valokuvaten alueen luontoa.

Gorshkov pitää Kamtšatkaa maailman kauneimpana paikkana ja tämä ihailu välittyy kuvista. Kuvien ensisijaisena kohteena on alueen ylpeys, karhu. Kamtšatkassa on valtavasti karhuja, mutta lisäksi suurimmat punalohen kutualueet ja upeiden kuningasmerikotkien pesintäalueet.

Luontokuvaajalle riittää siis ainesta, mitä kuvata. Gorshkov on paneutunut alueen eläimistöön huolella ja kerännyt kokemusta vuosikausien ajan. Joskus jopa henkeään uhmaten – karhut ovat arvaamattomia kumppaneita. Sen koki muun muassa japanilainen luontokuvaaja Michio Hoshino, joka menehtyi karhun raatelemana Kamtšatkan Kuriilienjärvellä, jossa Gorshkovkin on paljon kuvannut.

Kamtšatkan karhut tarjoaa hienon paketin upeita luontokuvia ja tarinoita kuvien takaa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...