Vexi Salmi: Kari Tapio – olen suomalainen

Osta kirja itsellesi

Vexi Salmen kirjoittama kirja Kari Tapiosta on julkaistu alun perin WSOY:n kustantamana vuonna 2002. Laulajan kuoltua siitä otettiin tämä kyseessä oleva uusi painos. Kirja on tehty laulajan itsensä kanssa yhteistyössä.

Kirjassa kerrotaan Kari Tapion menneisyydestä lapsuudesta nykyhetkeen. Väleihin on haastateltu hänen perheenjäseniään ja muita tuttaviaan. Lisäksi hän itse kertoo omasta näkökulmastaan joistakin asioista, kuten suhteestaan alkoholiin ja uskontoon.

Paikoitellen kirjan tyyli on aika epämuodollinen, toisin kuin monissa muissa elämänkerroissa. Salmi kirjoittaa sujuvasti ja kirja oli melko nopealukuinen. Itse en tiennyt ennestään oikeastaan yhtään mitään Kari Tapion taustasta ja hänestä itsestään. Siksi kirjasta irtosi aika paljon uutta tietoa. Hän on esimerkiksi asunut samoissa lähiöissä, missä olen itse asunut myöhemmin.

Kirja sopii luettavaksi kenelle tahansa, joka on kiinnostunut Kari Tapiosta, muille kirjaa ei ehkä kannata suositella. Se ei sisällä mitään hirveitä paljastuksia, joten sensaationhaluiset lukijat voivat käyttää aikansa johonkin muuhun kirjaan.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...