Ninni Aalto ja Tuuli Hypén: Kas, Kissa.

Osta kirja itsellesi

Kun kaksi sarjakuva-ammattilaista tapaa toisensa synkkänä ja myrskyisenä yönä, mitä mahtaakaan tapahtua? Toinen aikuinen adoptoi toisen, jäljet johtavat yhteisiin kissatuttuihin ja kissojen omist… palveluskuntaan ja tuloksena on kissajuttuja kaikille. 80 sivua kauniita ja erilaisia kissoja omine juttuineen ja tarinoineen ja vieläpä kovissa kansissa. Esipuhe on kirjoitettu sylissä makaavasta kissasta huolimatta parhaan kissajournalismin periaatteiden mukaisesti.

Kas, Kissa. -albumi tarjoaa tarinoita hassuista kissoista ja kissojen hassuuttamista ihmisistä. Kissat ovat vähintään yhtä erilaisia, taatusti persoonallisia ja rakastettavia kuin tutut ja vähän tuntemattomammatkin ihmiset. Jokainen kissojen kanssa tekemisiin päässyt (tai joutunut) tunnistaa tarinoista erilaisia sekä omalaatuisia tilanteita ja käyttäytymismalleja. Suurimmalle osalle saa ja haluaakin nauraa, toisaalta – osa ei edes naurata, koska tilanteet ovat niiiiiiin… perin kissamaisia! =(^.^)=

Piirrosjälki on kaunista ja selkeää, väritys miellyttävän rauhallista ja jutut, kuten sanottua, jokaiselle sopivia. Kirja kuluu kissaihmisen käsissä useampaankin otteeseen ja on varmasti mitä parhain lahja tai tuliainen palveluskunnalle, kunhan itse pääkohdetta ei unohdeta!

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.