Juha Vesala: Kaulapantajahti

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaulapantajahti on Juha Vesalan uusin kirja. Sain sen ihan uunituoreena ja luin nopeasti. Kirja on lapsille tehty ja sen juoni on hauskan jännittävä.

Rebekka, Elina ja Pekka ovat serkuksia, jotka ovat maalla mummon luona kesälomaansa viettämässä ja sattuvat löytämään kaulapannan. Se ei olekaan mikä tahansa kaulapanta, vaan sellainen, josta alkaa melkoinen jahti. Lapset laittavat löytämänsä kaulapannan mummon koiralle. Kesäinen maaseutumiljöö esittäytyy parhaimmillaan, kun jahdataan pantaa, koiraa ja mummoakin.

Jahtia johtaa kamala rosvo Sänki-Saarinen. Jännittävää on se, saako Sänki-Saarinen himoitsemansa arvokkaan kaulapannan itselleen. Mummon hyväsydämisyys meinaa olla välillä kapulana rattaissa, mutta kyllä kaikki kuitenkin päättyy ihan onnellisesti.

Kirjassa on aivan huikea kuvitus ja se on Liisa Koskelaisen ansiota.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 250 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...