Juha Vesala: Kaulapantajahti

Osta kirja itsellesi

Kaulapantajahti on Juha Vesalan uusin kirja. Sain sen ihan uunituoreena ja luin nopeasti. Kirja on lapsille tehty ja sen juoni on hauskan jännittävä.

Rebekka, Elina ja Pekka ovat serkuksia, jotka ovat maalla mummon luona kesälomaansa viettämässä ja sattuvat löytämään kaulapannan. Se ei olekaan mikä tahansa kaulapanta, vaan sellainen, josta alkaa melkoinen jahti. Lapset laittavat löytämänsä kaulapannan mummon koiralle. Kesäinen maaseutumiljöö esittäytyy parhaimmillaan, kun jahdataan pantaa, koiraa ja mummoakin.

Jahtia johtaa kamala rosvo Sänki-Saarinen. Jännittävää on se, saako Sänki-Saarinen himoitsemansa arvokkaan kaulapannan itselleen. Mummon hyväsydämisyys meinaa olla välillä kapulana rattaissa, mutta kyllä kaikki kuitenkin päättyy ihan onnellisesti.

Kirjassa on aivan huikea kuvitus ja se on Liisa Koskelaisen ansiota.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...