Sarah Gibb ja Ursula Jones: Kaunotar ja hirviö

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaunotar ja Hirviö on Disneyn elokuvanakin tunnettu klassinen satu kuvakirjamuodossa. Siinä köyhtyneen kauppiaan nuorin ja kaunein tytär joutuu muuttamaan hirviön seuraksi tämän linnaan.

Yksityiskohdiltaan tämä kirja ei ole samanlainen kuin elokuva, alkuperäiseen satuun taas en osaa verrata, kun en ole sitä ikuisuuksiin lukenut. Kirjan on tehnyt sama tekijäpari kuin kuvakirjan Prinsessa ilman valtakuntaa.

Erityisesti pidän kirjan kuvituksesta. Se on tyyliltään klassinen ja koristeellinen. Värityksenä ei ole pelkkiä karkkivärejä ja pinkkiä, kuten vastaavissa tyttöjen satukirjoissa usein on, vaan mustaa on mukana paikotellen runsaastikin ja se antaa omanlaisensa vaikutelman.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...