Kaunotar ja Hirviö

Kaunotar ja hirviö

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Disneyn sadut ovat varmaankin elinvoimaisimpia tarinoita maan päällä. Ne siirtyvät sukupolvelta toiselle varsin sulavasti. Kuten monet Disneyn sadut, myös Kaunotar ja Hirviö perustuu paljon vanhempaan satuun.

Hirviö on komea prinssi, jonka haltiatar on kironnut kauheaksi hirviöksi tämän itsekkyyden takia. Hänellä on rajattu aika löytää todellinen rakkaus, muuten hän on jää pysyvästi hirviöksi. Hirviö tuntuu luopuneen toivosta, mutta sattuman kautta Belle, kaunotar kylästä, ajautuu Hirviön vangiksi. Onneksi Belle on juuri oikea henkilö näkemään Hirviön karmaisevan kuoren taakse.

Kaunotar ja Hirviö -kirjan kantta koristaa hologrammikansi. Se on omiaan kiinnittämään lasten huomion, ja kelpaa siksi hyvin esimerkiksi lahjaksi.
Kirja kertoo Kaunottaren ja Hirviön tarinan ja sen kuvitus on suoraan animaatioelokuvasta.

Vaikka yleensä asetan kirjan mediana ennen elokuvia, tässä tapauksessa suosittelin sadun kokemista ensin elokuvana. Kirjana tarina toimii varmasti hyvin elokuvan nähneelle lapselle. Silloin kuvakirja auttaisi muistelemaan elokuvaa.

Kaunotar ja Hirviö on mukava lukukokemus ja iskee varmasti erityisesti niille, joille animaatio on hyvin rakas.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...