Fiona Watt: Ihana tarrakirja : Prinsessat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

”Minusta tulee isona prinsessa.”

Varmasti jokaisen meistä perhe- tai tuttavapiiriin kuuluu vähintäänkin yksi tulevaisuuden prinsessa-urasta haaveileva neitokainen. Ihana tarrakirja -sarjaan lukeutuva Prinsessat on luultavasti tällaisen henkilön puuhakirjallisten toiveiden täyttymys. Sen reilut parikymmentä prinsessantäyteistä sivua esittelevät noita nuoria kruunupäitä esimerkiksi nousemassa kuninkaallisiin vaunuihin, osallistumassa naamiojuhliin, ratsastamassa lumotussa metsässä ja katselemassa perhosia perhospuutarhassa. Kruunuostoksilla käydään tottahan toki myös, sillä ”Kruunujahan ei koskaan voi olla liikaa!”

Sarjan muiden tarrakirjojen tapaan sen ideana on kirjan takaosasta löytyvien tarrojen avulla pukea prinsessat tilanteisiin sopivin tavoin, sekä vaattein että asustein. Kun tarjolla on reilut 400 tarraa riittää liimailtavaa mukavasti innokkaallekin tarramestarille.

Suositus lienee taas paikallaan, vaikka itselleni tekikin hieman tiukkaa selailla tätä prinsessakliseiden täyttämää kirjasta. No, kohderyhmä onkin jossakin täysin toisaalla. Kyseistä kohderyhmää taitaa joka tapauksessa riittää, sillä kyseessä on yksi Ihana tarrakirja -sarjan ensimmäisistä osista – jos ei jopa ensimmäinen – jo viidenteen painokseensa edennyt suosikki.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 304 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...