Fiona Watt: Ihana tarrakirja : Prinsessat

Osta kirja itsellesi

”Minusta tulee isona prinsessa.”

Varmasti jokaisen meistä perhe- tai tuttavapiiriin kuuluu vähintäänkin yksi tulevaisuuden prinsessa-urasta haaveileva neitokainen. Ihana tarrakirja -sarjaan lukeutuva Prinsessat on luultavasti tällaisen henkilön puuhakirjallisten toiveiden täyttymys. Sen reilut parikymmentä prinsessantäyteistä sivua esittelevät noita nuoria kruunupäitä esimerkiksi nousemassa kuninkaallisiin vaunuihin, osallistumassa naamiojuhliin, ratsastamassa lumotussa metsässä ja katselemassa perhosia perhospuutarhassa. Kruunuostoksilla käydään tottahan toki myös, sillä ”Kruunujahan ei koskaan voi olla liikaa!”

Sarjan muiden tarrakirjojen tapaan sen ideana on kirjan takaosasta löytyvien tarrojen avulla pukea prinsessat tilanteisiin sopivin tavoin, sekä vaattein että asustein. Kun tarjolla on reilut 400 tarraa riittää liimailtavaa mukavasti innokkaallekin tarramestarille.

Suositus lienee taas paikallaan, vaikka itselleni tekikin hieman tiukkaa selailla tätä prinsessakliseiden täyttämää kirjasta. No, kohderyhmä onkin jossakin täysin toisaalla. Kyseistä kohderyhmää taitaa joka tapauksessa riittää, sillä kyseessä on yksi Ihana tarrakirja -sarjan ensimmäisistä osista – jos ei jopa ensimmäinen – jo viidenteen painokseensa edennyt suosikki.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...