Fiona Watt: Ihana tarrakirja : Prinsessat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

”Minusta tulee isona prinsessa.”

Varmasti jokaisen meistä perhe- tai tuttavapiiriin kuuluu vähintäänkin yksi tulevaisuuden prinsessa-urasta haaveileva neitokainen. Ihana tarrakirja -sarjaan lukeutuva Prinsessat on luultavasti tällaisen henkilön puuhakirjallisten toiveiden täyttymys. Sen reilut parikymmentä prinsessantäyteistä sivua esittelevät noita nuoria kruunupäitä esimerkiksi nousemassa kuninkaallisiin vaunuihin, osallistumassa naamiojuhliin, ratsastamassa lumotussa metsässä ja katselemassa perhosia perhospuutarhassa. Kruunuostoksilla käydään tottahan toki myös, sillä ”Kruunujahan ei koskaan voi olla liikaa!”

Sarjan muiden tarrakirjojen tapaan sen ideana on kirjan takaosasta löytyvien tarrojen avulla pukea prinsessat tilanteisiin sopivin tavoin, sekä vaattein että asustein. Kun tarjolla on reilut 400 tarraa riittää liimailtavaa mukavasti innokkaallekin tarramestarille.

Suositus lienee taas paikallaan, vaikka itselleni tekikin hieman tiukkaa selailla tätä prinsessakliseiden täyttämää kirjasta. No, kohderyhmä onkin jossakin täysin toisaalla. Kyseistä kohderyhmää taitaa joka tapauksessa riittää, sillä kyseessä on yksi Ihana tarrakirja -sarjan ensimmäisistä osista – jos ei jopa ensimmäinen – jo viidenteen painokseensa edennyt suosikki.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...