Fiona Watt: Pieni ihana tarrakirja : keijukainen

Osta kirja itsellesi

Ollapa lapsi 2010-luvulla! Eipä nimittäin meillä 1980- ja 1990-luvun tarrafaneilla ollut mitään vastaavaa. Tarroja kyllä, mutta niitä keräiltiin tyhjiin kirjoihin. Hifistelykirjat olivat sellaisia, joista tarrat lähtivät vielä irtikin – joka taas antoi mahdollisuuden siihen parhaaseen, vaihtokauppaan. No, olihan tuokin ihan huippua.

Niin tai näin, tämäntyyppinen tarrapuuhailu olisi varmasti ollut minun mieleeni. Kirjanen sisältää kaksitoista aukeamaa, joista jokaisella on esitelty pieni välähdys keijukaisten elämää. On esimerkiksi poniratsastusta, taikajuoman tekoa, tulikärpästen tanssia ja juhannuksen juhlintaa, lisäksi autetaan eläimiä ja keräillään luonnonantimia myös omiin tarpeisiin. Kirjan takaa löytyy jokaiselle aukeamalle omat tarransa, joilla keijukaiset puetaan teeman mukaisiin asuihin ja joilla ympäristöstä tulee entistä kauniimpi.

Suosittelen pienille näpertelijöille, jotka kaipaavat pikkiriikkisen keijupölyä elämäänsä. Aikuisen näkökulmasta tämä voisi toimia mainiosti esimerkiksi lento- tai automatkan sekä ravintolaillan pelastajana.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...