Etsi ja löydä : kahjot kuvapähkinät

Etsi ja löydä: Kahjot kuvapähkinät

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Yksi viime vuosien alati laajenevista osa-alueista kustannusmarkkinoilla ovat olleet erilaiset puuhakirjat. On tarratehtäviä, muotisuunnittelua, autojen tuunausta, luontopuuhailua, raaputusta, leimailua, matematiikkaa, kirjaintehtäviä sekä tottahan toki perinteisiä tehtävä- ja värityskirjoja. Sanotaanko, että noin kolmevuotiaasta aikuiseen ihan jokaiselle jotakin. No, ei olisi haitannut minuakaan, jos näin olisi ollut jo 1980- ja 1990-luvuilla, kun itse valikoin omia tehtäväkirjojani.

Nyt käsillä oleva Kahjot kuvapähkinät sisältää reilun sadan sivun verran erilaista löydettävää. Kirjan jokaisella aukeamalla matkustetaan omaan teemaansa, jossa suoritetaan lähinnä etsimistehtäviä, mutta sisältyy joukkoon myös muutama yksinkertainen laskutehtävä. Kirjan lopusta löytyvät oikeat vastaukset.

Vaikka kirjan todellinen kohderyhmä taitaakin olla jotakin kolmi- ja nelivuotiaista alkaen, viihtyi puolitoistavuotiaskin jo hyvin näiden värikkäiden kuvien parissa. Tehtävien tarkoitus tosin jäi vielä hämärän peittoon. Mutta suosittelen, eiköhän näitä etsiskelyjä suorita moni lapsi mielellään.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 296 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...