Etsi ja löydä : kahjot kuvapähkinät

Osta kirja itsellesi

Yksi viime vuosien alati laajenevista osa-alueista kustannusmarkkinoilla ovat olleet erilaiset puuhakirjat. On tarratehtäviä, muotisuunnittelua, autojen tuunausta, luontopuuhailua, raaputusta, leimailua, matematiikkaa, kirjaintehtäviä sekä tottahan toki perinteisiä tehtävä- ja värityskirjoja. Sanotaanko, että noin kolmevuotiaasta aikuiseen ihan jokaiselle jotakin. No, ei olisi haitannut minuakaan, jos näin olisi ollut jo 1980- ja 1990-luvuilla, kun itse valikoin omia tehtäväkirjojani.

Nyt käsillä oleva Kahjot kuvapähkinät sisältää reilun sadan sivun verran erilaista löydettävää. Kirjan jokaisella aukeamalla matkustetaan omaan teemaansa, jossa suoritetaan lähinnä etsimistehtäviä, mutta sisältyy joukkoon myös muutama yksinkertainen laskutehtävä. Kirjan lopusta löytyvät oikeat vastaukset.

Vaikka kirjan todellinen kohderyhmä taitaakin olla jotakin kolmi- ja nelivuotiaista alkaen, viihtyi puolitoistavuotiaskin jo hyvin näiden värikkäiden kuvien parissa. Tehtävien tarkoitus tosin jäi vielä hämärän peittoon. Mutta suosittelen, eiköhän näitä etsiskelyjä suorita moni lapsi mielellään.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...