Siri Kolu: Me Rosvolat ja ryöväriliitto

Me Rosvolat ja ryöväriliitto

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Näinköhän Me Rosvolat -sarja päättyy? Ainakin Me Rosvolat ja ryöväriliitto vie päätökseen Ison-Hemmin Suuren rosvousoppaan tarinalinjan. Vilja saa nimittäin viimeisen vaakunatavun Lapista Tunturin Turma -rosvojoukolta ja saa kuin saakin lippaan avattua ja oppaan haltuunsa.

Samalla järjestetään Kaija Rosvolan häitä. Vanamolla on villejä näkemyksiä häiden järjestämisestä ja niiden vastustamiseen tarvitaan lujaa mielenvoimaa – vaatimattomia juhlia toivova morsian on helisemässä.

Iso-Hemmin salaisuudet ja kätketyt aarteet kiinnostavat tietysti muitakin rosvosukuja, etenkin Hurmaloita, jotka ovat etunenässä järjestämässä Viljalle ja tovereille vaikeuksia. Miten saadaan järjestymään oppaan salaisuuksien ratkominen, Kaijan häät ja kaikki muu hullunmylly, kun Hurmalat pistävät kapuloita rattaisiin minkä ehtivät?

Me Rosvolat ja ryöväriliitto on vauhdikas lopetus tarinalle, jonka parissa on riittänyt hyviä hetkiä. Hyväntuuliset seikkailut hurmaavat lukijan helposti. Jos et ole vielä heittäytynyt Rosvoloiden joukkoon, kannattaa ehdottomasti suunnata Me Rosvolat -kirjan pariin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...