Siri Kolu: Me Rosvolat : Karkkikumous!

Karkkikumous!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Rosvomaailmassa on taas meno päällä. Aikaisempi Rosvolat-saaga saatiin viiden kirjan myötä päätökseen, nyt jatketaan uusilla kuvioilla siitä, mihin lopussa jäätiin. Rosvojen maailmassa nuoriso on ottanut vallan ja Hele Rosvolan oma rosvojoukko Pikipiraatit on valmiina ensimmäiselle isolle keikalleen.

Pikipiraateilla on korkealentoisia suunnitelmia, mutta niihin tulee muutos, kun Kallen uusi luokkatoveri Julius pyytää rosvoilta apua. Juliuksen isä on suuren karkkitehtaan miljonääripomo, joka tavoittelee maailman karkkimarkkinoiden hallintaa kieroin konstein: pelissä on Suomen – ja maailman – lasten karkinsyönnin tulevaisuus.

Alkunsa saa operaatio Karkkimyrsky, joka tarjoaa Pikipiraateille kiperiä haasteita. Sivussa ehditään pyöritellä rosvomaailman muuttuneita kuvioita ja Viljan paikkaa niissä ja tietysti esitellä pari herkullista ruokaohjetta, mutta kovin paljon joutokäyntiä kirjaan ei mahdu, sivuja kun on maltilliset 176 – vauhti pysyy reippaana koko ajan.

Karkkikumouksessa on samaa hyvää energiaa kuin ensimmäisessä Rosvolat-kirjassa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...