Fiona Watt: Pieni ihana tarrakirja : ponit

Osta kirja itsellesi

Puolisen vuotta sitten täällä esittelemäni keijukaistarrakirjan sisarteos Ponit taitaa löytää kohderyhmänsä melko samantyyppisten askartelijoiden parista. Kun viimeksi ihmeteltiin keijukaisten elämää, päästään nyt tutustumaan poneihin erilaisissa maisemissa: talleilla, sirkuksessa, huvipuistossa ja rodeossa, onpa mukana hieman taikaa ja keijukaistomuakin.

Tarrapuuhakirjan ideana on tarrojen avulla koristella poneja ja pukea niiden kanssa touhuavia tyttöjä. Niin ikään aukeamien taustat täyttyvät erilaisin teemoihin sopivin koristein.

Näppärä puuhakirja, joka on helppo ottaa mukaan esimerkiksi autoon, sillä muita tarvikkeita sen täyttämiseen ei tarvita. Uskoisin pienten hevosten ystävien – ja miksei muidenkin ”tarrailijoiden” – pitävän tästä suuresti.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...