Fiona Watt: Pieni ihana tarrakirja : ponit

Pieni ihana tarrakirja : Ponit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Puolisen vuotta sitten täällä esittelemäni keijukaistarrakirjan sisarteos Ponit taitaa löytää kohderyhmänsä melko samantyyppisten askartelijoiden parista. Kun viimeksi ihmeteltiin keijukaisten elämää, päästään nyt tutustumaan poneihin erilaisissa maisemissa: talleilla, sirkuksessa, huvipuistossa ja rodeossa, onpa mukana hieman taikaa ja keijukaistomuakin.

Tarrapuuhakirjan ideana on tarrojen avulla koristella poneja ja pukea niiden kanssa touhuavia tyttöjä. Niin ikään aukeamien taustat täyttyvät erilaisin teemoihin sopivin koristein.

Näppärä puuhakirja, joka on helppo ottaa mukaan esimerkiksi autoon, sillä muita tarvikkeita sen täyttämiseen ei tarvita. Uskoisin pienten hevosten ystävien – ja miksei muidenkin “tarrailijoiden” – pitävän tästä suuresti.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...