Fiona Watt: Pieni ihana tarrakirja : yksisarviset

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

“Jos näet yksisarvisen lentävän tähdenlennon rinnalla, toivo jotain hiljaa mielessäsi. Toiveesi voi käydä toteen.”

Pieni ihana tarrakirja -sarja jatkaa vallan hyvin edellisten osien tyyliin sopivalla teemalla, yksisarvisilla. Jälleen hemmotellaan hempeistä keijukaisista ja prinsessoista pitäviä tarrailijoita, jonka lisäksi edellisen osan ponit ovat vaihtuneet fantastisiin yksisarvisiin. Koko kirja on pastellista väriään myöten itse satumaisuus; paljon, paljon tähtipölyä, ihasteltavaa salaisesta tarulinnasta aina merenneitojen vedenalaiseen maailmaan.

Kuten sarjan muissakin kirjoissa, ideana on tarrojen avulla koristella yksisarvisia ja pukea niiden kanssa oleskelevia keijukaisia, prinsessoja ynnä muita hahmoja. Niin ikään aukeamien taustat saavat tarroista elävyyttä ja värikkyyttä. Kirjassa on kaksitoista maisemaa ja yli 300 tarraa, joten kyllä tämän kanssa hetken jos toisenkin saa kulumaan.

Voin suositella. Oivallinen ajanviete vaikkapa matkantekoa ajatellen.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...