Alexandra Helm ja Ruby van der Bogen: 101 yksisarvista ja kaikki mitä olet ikinä halunnut niistä tietää

101 yksisarvista ja kaikki mitä olet ikinä halunnut niistä tietää

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

101 yksisarvista ja kaikki mitä olet ikinä halunnut niistä tietää on ensimmäinen Alexandra Helmin suomennettu kuvakirja. Se esittelee nimensä mukaisesti hyvin tuhdin annoksen yksisarvistietoutta esimerkiksi sarvimalleista aina kakan hajuun asti.

Kirja käsittelee muun muassa yksisarvisten syntymää, ruumiinrakennetta ja syömisiä. Joitain näistä käsitellään hieman syvemmin, mutta valtaosasta on vain tiivis huomio.

Selkeästi parasta kirjassa on kuvitus. Pienet ja värikkäät yksisarviset ovat hurmaavia. Niitä on aseteltu sivut täyteen ja kaikki niistä ovat tekemässä jotain jännää. Hahmojen piirrostyyli muistuttaa hieman My Little Pony -hahmoja.

Tekstien osalta kirja tuntuu hieman laiskalta. Erilaiset tiedot tuntuvat osin kovin irtonaisilta. Vaikka kirja keskittyy esittelemään yksisarvisista yksityiskohtia olisi näiden yksityiskohtien välille kaivannut enemmän yhteyksiä. Olisin kaivannut faktojen väliin tarinaa tai kenties kehystarinaa.

101 yksisarvista ja kaikki mitä olet ikinä halunnut niistä tietää on edustava lastenkirja. Sitä voi suositella erityisesti lapsille, joilla yksisarviset ovat muodissa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...