Fiona Watt: Ihana tarrakirja : koiranpennut

Osta kirja itsellesi

Kariston kustantama Ihana tarrakirja -sarja on tainnut hurmata nuoren tarrafanin jos toisenkin, niin laajamittaiseksi se on jo ehtinyt kasvaa. On sisustus- ja muotisuunnittelua, juhlia ja matkailua sekä tottahan toki omat kirjansa niin prinsessoille kuin ballerinoillekin. Kun mukaan laskee vielä sarjan pikkusisaren, Pieni ihana tarrakirja -sarjan puhutaan jo useista kymmenistä nimekkeistä. Tarrailua siis riittää.

Tällä kertaa perehdytään koiramaiseen tarrapuuhailuun. Mukana on tusinan verran erilaisia teemoja koirineen ja emäntineen. Koiria ja tyttöjä pääsee pukemaan esimerkiksi koirakahvilassa, koirakoulussa, eläinlääkärissä ja puistojuhlissa. Mukana on yli 250 tarraa eli kyllä tässä hetkeksi puuhaa riittää.

Eiköhän tämän parissa ole viihtyvyys melko lailla taattu, ainakin jos koirista perustaa.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...