Stella Baggott: Ihana tarrakirja : Poptähdet

Osta kirja itsellesi

Poptähdet todellakin on ihana tarrakirja, tarroja on paljon ja ne ovat aivan ihastuttavia. Tarroissa on paljon vaatteita, joita tytöt ihannoivat. Vaatteet ovat tämän hetken muodin mukaisia, joten jokainen tyttö voi rakentaa oman unelmatyylinsä. Tässä tarrakirjassa olisi ollut kätevää jos tarrat voisi kiinnittää uudelleen ja kokeilla eri tyttöjen päällä, etenkin kun monessa kuvassa poptähdet ovat aivan samanlaisissa asennoissa.

Poptähdet on osuva aihe siinä mielessä, että vähän vanhempikin tarrafani saattaa innostua leikkiin mukaan. Olisin kuitenkin toivonut, että piirrokset olisivat olleet hieman eläväisempiä ja persoonallisimpia. Niin kauan kun tarroja riittää on kirja koukuttava, mutta todellakin tarrat loppuvat aivan liian nopeasti.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.