Stella Baggott: Poptähdet : Ihana tarrakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Poptähdet todellakin on ihana tarrakirja, tarroja on paljon ja ne ovat aivan ihastuttavia. Tarroissa on paljon vaatteita, joita tytöt ihannoivat. Vaatteet ovat tämän hetken muodin mukaisia, joten jokainen tyttö voi rakentaa oman unelmatyylinsä. Tässä tarrakirjassa olisi ollut kätevää jos tarrat voisi kiinnittää uudelleen ja kokeilla eri tyttöjen päällä, etenkin kun monessa kuvassa poptähdet ovat aivan samanlaisissa asennoissa.

Poptähdet on osuva aihe siinä mielessä, että vähän vanhempikin tarrafani saattaa innostua leikkiin mukaan. Olisin kuitenkin toivonut, että piirrokset olisivat olleet hieman eläväisempiä ja persoonallisimpia. Niin kauan kun tarroja riittää on kirja koukuttava, mutta todellakin tarrat loppuvat aivan liian nopeasti.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...