Fiona Watt: Pieni ihana tarrakirja : Tuhkimo

Osta kirja itsellesi

Pieni ihana tarrakirja on jo viidenteen osaansa kasvava hempeä tarrapuuhakirjasarja. Kun edellisissä osissa on perehdytty niin prinsessoihin kuin keijukaisiin, poneihin ja yksisarvisiin, otetaan nyt tarkastelun alle kuolematon klassikkosatu Tuhkimo.

Vaikka tarina toki tällä formaatilla jääkin melko pintapuoliseksi, toimii tämän tunnettuusluokan satu vallan mainiosti myös tarrakirjan sivuille aseteltuna. Ja onhan se varmasti vallan mukavaa päästä herättämään tarinan henkilöitä eloon pukemalla heille milloin tanssiaisasuja, milloin arkisempia kolttuja. Tuhkimo tietysti on aina sievä, rääsyistään huolimatta, siskojen koppavia ilmeitä eivät vaatteet sitä vastoin onnistu peittämään.

Tätä on helppo suositella, kohderyhmä lienee niin ikään helposti tunnistettavissa. Siis mikäli tarrapuuhailu kiinnostaa, Tuhkimon tarratarinaan kannattaa ilman muuta tutustua.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...