Fiona Watt: Pieni ihana tarrakirja : Tuhkimo

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pieni ihana tarrakirja on jo viidenteen osaansa kasvava hempeä tarrapuuhakirjasarja. Kun edellisissä osissa on perehdytty niin prinsessoihin kuin keijukaisiin, poneihin ja yksisarvisiin, otetaan nyt tarkastelun alle kuolematon klassikkosatu Tuhkimo.

Vaikka tarina toki tällä formaatilla jääkin melko pintapuoliseksi, toimii tämän tunnettuusluokan satu vallan mainiosti myös tarrakirjan sivuille aseteltuna. Ja onhan se varmasti vallan mukavaa päästä herättämään tarinan henkilöitä eloon pukemalla heille milloin tanssiaisasuja, milloin arkisempia kolttuja. Tuhkimo tietysti on aina sievä, rääsyistään huolimatta, siskojen koppavia ilmeitä eivät vaatteet sitä vastoin onnistu peittämään.

Tätä on helppo suositella, kohderyhmä lienee niin ikään helposti tunnistettavissa. Siis mikäli tarrapuuhailu kiinnostaa, Tuhkimon tarratarinaan kannattaa ilman muuta tutustua.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...