Erica Harrison ja Fiona Watt: Leimasintehtäviä

Osta kirja itsellesi

Leimasintehtäviä on hauska ja hieman erilainen lisä tämän hetken lähes kaikenkattavaan tehtäväkirjojen tarjontaan. Se sisältää tehtäväkirjan ohella kuusi eri väristä mustetyynyä sekä yksinkertaisilla muodoilla somistettua leimasinta.

Monenkirjavat tehtävät ovat useimmiten eläinaiheisia, mutta muitakin teemoja löytyy. Ideana on lähinnä jatkaa kuvassa annetun esimerkin tavoin, mutta myös luovuutta saa – ja toki pitääkin – käyttää. Tehtävät ovat melko yksinkertaisia, mutta meillä tuli vahingossa todetuksi, että puolitoistavuotias on vielä liian pieni leimailijaksi. Sai nimittäin tuo kyseinen leimailija napattua tämän ihan omin avuin käyttöönsä…

Mutta suosittelen. Aikomuksena oli minullakin ilostuttaa tällä joitakin vuosia vanhempaa päivänsankaria, mutta minun versioni päätyi nyt astetta luovempaan käyttöön. Käyhän se näinkin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Samaa mieltä! Tämä oli yksi niistä kivoista jutuista, joiden avulla selvittiin lentokoneessa viime syyslomalla kolmevuotiaan kanssa.

    Kirja sisältää hyvät mallit työskentelyyn. Paljon eri värejä. Voi suositella varmaan jopa 10-vuotiaille lapsille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.