Erica Harrison ja Fiona Watt: Leimasintehtäviä

Leimasintehtäviä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Leimasintehtäviä on hauska ja hieman erilainen lisä tämän hetken lähes kaikenkattavaan tehtäväkirjojen tarjontaan. Se sisältää tehtäväkirjan ohella kuusi eri väristä mustetyynyä sekä yksinkertaisilla muodoilla somistettua leimasinta.

Monenkirjavat tehtävät ovat useimmiten eläinaiheisia, mutta muitakin teemoja löytyy. Ideana on lähinnä jatkaa kuvassa annetun esimerkin tavoin, mutta myös luovuutta saa – ja toki pitääkin – käyttää. Tehtävät ovat melko yksinkertaisia, mutta meillä tuli vahingossa todetuksi, että puolitoistavuotias on vielä liian pieni leimailijaksi. Sai nimittäin tuo kyseinen leimailija napattua tämän ihan omin avuin käyttöönsä…

Mutta suosittelen. Aikomuksena oli minullakin ilostuttaa tällä joitakin vuosia vanhempaa päivänsankaria, mutta minun versioni päätyi nyt astetta luovempaan käyttöön. Käyhän se näinkin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...