Fiona Watt: Metsän eläinten konsertti : paina ja kuuntele!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Metsän eläinten konsertti on yksi ehdottomasti suloisimpia äänikirjoja, joihin olen vuosien varrella törmännyt. Siinä eläimet, orava, kontiainen, näätä, mäyrä ja kettu harjoittelevat soitantaa ensin kukin tahollaan ja lopuksi järjestetään konsertti metsän siimeksessä. Huilu, kellopeli, kitara, piano ja viulu soivat kauniisti niin erillään kuin yhdessäkin, joten ihastuttavan kuvituksen ohella tätä astetta klassisempaa äänikirjaa jopa kuuntelee mielellään. Pidän ideasta, että lapsia opetetaan kuuntelemaan musiikkia pala palalta ja tutustutetaan heitä samalla eri soittimiin ja sitä kautta orkesterimusiikin maailmaan.

Näinpä olinkin sangen mielissäni, kun kyseinen kirja selvästi iski myös perheemme kaksivuotiaaseen, joka on viettänyt sen parissa tovin jos toisenkin lähes päivittäin. Nämä äänet jaksavat kerralla viihdyttää paljon pidempään kuin esimerkiksi autojen räminä tai eläinten ääntely, nuo äänikirjojen kestosuosikkiteemat.

Suosittelen!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...